Profil

Visionen for firmaet

Track One vil være den foretrukne samarbejdspartner for alle virksomheder i Danmark, der stiller krav til deres samarbejdspartner om meget høj kvalitet, stor fleksibilitet og levering til tiden. Fra vores base i Odense på Fyn vil vi fortsætte vores samarbejde med virksomheder og koncerner i hele Danmark.
Vi ønsker samtidig altid at være først på markedet med nye produkter i reklameverdenen, så vi kan tilbyde nutidige og opdaterede reklameløsninger.

Firmaets værdigrundlag

Nøgleordene hos os er fleksibilitet, konkurrencedygtig, kvalitetsbevidst, kunden i centrum, gensidig tillid, samfundsmæssigt og socialt engagement. Dette betyder, at vores produktion til enhver til er gearet til at opfylde kundernes vidt forskellige ønsker og behov – inden for den aftalte leveringstid.

Firmaets personalepolitik

Som ansat hos Track One skal man kunne arbejde selvstændigt, tage ansvar og initiativ inden for de rammer, som stillingen beskriver. Vores ansatte har stor indflydelse på deres hverdag, og vi tilstræber altid at ansætte fagligt dygtige medarbejdere, som er optimistiske og positive.

Firmaets etiske politik

Når vi vælger leverandør og samarbejdspartner vægtes det, at de også bestræber sig på at skåne miljøet, at de overholder de internationale konventioner og ligesom os ønsker at drive en virksomhed, der bidrager til en bæredygtig udvikling af miljøet.

Firmaets sponsorpolitik

Track One ønsker at være en aktiv samarbejdspartner med idrætsforeninger og humanitære organisationer i Danmark.
Vi indgår gerne i projekter med disse samarbejdspartnere, hvis aktiviteten matcher vores værdier og forretningsgrundlag.

Kundeprofil

Hos os er ingen kunder for små eller store. Derfor har vi kunder lige fra den lokale, odenseanske håndværksmester til store landsdækkende virksomheder. Vores base er på Fyn, men vi har kunder og samarbejder med virksomheder på landsplan.

Bedste hilsener,
Lars Overby, Ejer