Messesystemer og messematerialer

De fleste af os har været på mange messer. Og på alle messer i hele verdenen har standende ét eneste formål – at skabe opmærksomhed, så folk får lyst gå derhen og se og høre nærmere. Det gælder for store som små stande og derfor er det også ekstremt vigtigt at den stand man nu vælger at stille op, skaber den opmærksomhed. Det kan både gøres ved at designe bagvæggene med logoer og budskaber, have en flot disk med påtryk af produkterne/ydelserne, brochureholdere, roll-ups samt reklamemåtter/klistermærker til gulvet. Mulighederne er mange og hos Trackone kan vi vejlede i hvilke muligheder der findes samt designe og producere dem for dig.

Messesystemer og messematerialer i god kvalitet

Der findes et utal af forskellige løsninger når det kommer til messesystemer og nogle af bedre kvalitet end andre. Nogle er nemme at sætte op og andre kræver lidt mere. De messesystemer og messematerialer vi designer og producere her hos os, har både en høj kvalitet og er nemt og intuitiv når det handler om opsætning/nedpakning – det er både fornuftigt for pengepungen og tidsforbruget. Udover at producere de endelige løsninger har vi også en erfaren designafdeling der kan være behjælpelige med hele designet og udseendet af materialet så din virksomhed, budskaber og produkter fremstår så iøjefaldende og professionelt som muligt.

Kontakt os og hør mere om vores messesystemer og messemateriale

Vi står altid klar med et par gode råd og vejledning til dig hvis du står og skal på messe eller udstilling og du har brug for ideer og input. Måske ved du præcis hvad du skal bruge – måske kender du ikke til alle mulighederne, ved hvordan de skal se ud eller hvilke materialer det er bedst at bruge. Ring, skriv en mail eller udfyld vores kontaktformular her på siden – så kan vi sammen afdække behovet og få gjort din ide til virkelighed.

Se et par eksempler på nogle af de messeløsninger vi har været med til at lavet gennem tiderne HER.